Silvestrovský speciál: co dělat a nedělat poslední noc v roce

Silvestrovský speciál: co dělat a nedělat poslední noc v roce

Jste zvědaví, co můžete čekat od silvestrovské noci, jak bujaré budou oslavy a v jakém duchu se ponese váš rok 2014? Náš silvestrovský speciál zná odpovědi na všechny tyto otázky.

Beran 21.3. – 20.4.

Vánoční svátky vám daly zabrat a vaše beraní bojovnost stále stoupá. Jste neustále pod tlakem. Volte patřičně svá slova, ať nemusíte Silvestra trávit sami. Tahle taktika je dobrá při nákupech nebo když se chcete zbavit otravného spolužáka, ale ne ve vztahu k přátelům nebo miláčkovi. Navíc vám připadá, že ty svátky a volno jsou nekonečné. Jestli potřebujete něco dělat, tak hurá do toho. Běžte sportovat, učit se, uklidit garáž. To je jedno, co budete dělat, jen prosím něco dělejte, jinak míra vaší nesnesitelnosti bude stoupat do astronomických rozměrů.

Doporučení na silvestrovskou noc: V těchto dnech nechce nikdo slyšet poučování a hlubokomyslné rady do života. Taky vynechejte svádění partnerů svých přátel. Alkohol uvolňuje, ale v tomhle byste se měli hlídat.

Býk 21.4. – 21.5.

Konec roku možná není úplně to, co jste si představovali, proč se ale stresovat něčím, co sami nemůžete ovlivnit. Holt sníh prostě není a ještě chvíli nebude. Díky vaší tvrdohlavosti vás ale nic nerozhodí, takže pařte a veselte se dle svých plánů. V příštím roce čekejte velké změny. Sami si uvědomujete, že se sebou musíte něco dělat a hvězdy vám samy plánují pár razantních změn. Důležité ale je, že to dobré na vás čeká s otevřenou náručí.

Doporučení na silvestrovskou noc:  Pokud chytnete slinu dělat striptýz, tak si dvakrát rozmyslete, jestli jej budete dělat veřejně přede všemi nebo jen soukromě svému idolu.

Blíženci 22.5. – 21.6.

Vystresované Vánoce jste naštěstí přežili. Další napjaté období je ještě před vámi, tak si těmi zkouškami nenechte kazit poslední dny tohoto roku. Budete-li na to nemilé už teď myslet, jen se tím zbytečně necháte rozhodit. Povinnosti neutečou, tak je nechte ještě chvilku čekat a bavte se, co jen hrdlo ráčí. Mějte na paměti Jak na Nový rok, tak po celý rok, takže by bylo fajn se podle toho zařídit. V příštím roce se snažte být více obezřetní. Odeženete tak od sebe spoustu zlého.

Doporučení na silvestrovskou noc: Je důležité umět v tu pravou chvíli odejít ze scény. Ušetříte si tím megatrapas.

Rak 22.6. – 22.7.

Pořád máte strach, že jste na něco zapomněli - spacák, kartáček, něco na snídani, ponožky. Nebojte se. Ani ten recept na jednohubky není tak složitý, abyste si na něj nevzpomněli. Stůjte si pevně za tím, co chcete a to se týká i toho, jak a s kým prožijete poslední dny letošního roku a jaká si dáte předsevzetí do toho příštího. Vy, i když vás od toho každý rok někdo odrazuje, si je stejně dáte. Teď je jen důležité, aby bylo reálné. Jděte si hrdě za svým. Jen prosím nikomu nic neslibujte. Budete mít potíže to splnit.

Doporučení na silvestrovskou noc: Dejte svůj mobil nejlepšímu kamarádovi a poproste jej, aby vám ho vrátil až 1. 1. večer. Tíží vás nedořešené osobní záležitosti a díky alkoholu byste mohli udělat pěknou blbost.

Lev 23.7. – 22.8.

Nejdůležitější den roku máte tradičně na háku. Minimálně čtvrt roku dopředu jej máte naplánovaný, a i když se změnám nebráníte, stejně musí být po vašem. Jste přece Lvi, vůdci smečky, ne žádné ovce. Upozornění pro ženy Lvice – držte svůj ostrý jazýček na uzdě. Někdy plácnete ze srandy tak zlou věc, že následky ani nedohlédnete a rozhádat se v posledních dnech tohoto roku s nejlepším přítelem nebo partnerem jistě nechcete. Na druhou stranu muži Lvi budou opět zářit a budou kralovat společnosti.

Doporučení na silvestrovskou noc: Pijte nejlépe z plastových kelímků nebo skleniček. Tuto noc vám bude vše padat z ruky a rozbít svatební křišťál rodičů určitě nechcete.

Panna 23.8. – 22.9.

Obyčejně je konec roku pro vás spíše takovým smutným obdobím rekapitulace. Letos jste se ale rozhodli, že tomu bude jinak a řádně a s úctou se s rokem 2013 rozloučíte. Pusťte se do organizování večírku, příprav atd. Jen nezapomeňte na to nejdůležitější, na své blízké a přátele.  Jinými slovy buďte s těmi, se kterými být opravdu chcete. Během roku jste neustále rozlítaní a toho soukromého času moc nemáte, tak by bylo fajn dát těm, na kterých vám záleží, najevo, že pořád mají místo ve vašem srdci.

Doporučení na silvestrovskou noc: Když už musíte jet nějak autem nebo taxíkem, nechte řízení na těch oprávněných a především střízlivých lidech.

Váhy 23.9. – 23.10.

Vzpomeňte si na předchozí Silvestry. Byly podle vašich představ? Pařily jste, jak nejvíc umíte? Hvězdy vědí, že ne, takže tento rok je potřeba s tím něco udělat a vše dohnat. Konečně budete moci být se svými nejbližšími přáteli a to jste si už nějakou dobu přece přály. Když si na přípravách dáte řádně záležet, věřte tomu, že na tento Silvestr budete všichni dlouho vzpomínat. A vzkaz pro Váhy singl: mějte oči otevřené. Někde poblíž na vás čeká láska na první pohled.

Doporučení na silvestrovskou noc: Hudba je dobrá věc, jen ji nedávejte víc nahlas než je potřeba. Nechcete přece na sebe přivolat policajty.

Štír 24.10. – 22.11.

Pokud někdo odmítne vaše pozvání na party, neberte si to tak osobně. Pravděpodobně už má zkrátka něco jiného a vše se stihnout nedá. Nemusí to zákonitě znamenat, že už se s vámi nechce do konce života vidět. Netrapte se tím. Máte přeci ještě spoustu dalších přátel v řadách Kozorohů, Vah či Pan a ti dokáží vaši přítomnost ocenit. Navíc s nimi budete pařit jak urvaní ze řetězu a o to přece na Silvestra jde. S přelomem roku čekejte změny v osobním a milostném životě. Tam se budou dít věci, kterým se vám nebude chtít ani věřit. Super ale je, že to budou změny k lepšímu.

Doporučení na silvestrovskou noc: Pozor na vše co prská a chrlí ohňostroj. Sice se říká, že poctivého nepálí, ale vám by se to nemuselo vyplatit.

Střelec 23.11. – 21.12.

Milí Střelci, je na čase se stylově rozloučit se vším dobrým, ale především tím zlým, co jste v roce 2013 prožili. Řádně přivítejte nový rok. Ten totiž bude stát za to a to v tom dobrém slova smyslu. První měsíce nebudete vědět, kam dřív, ale stačí jen trochu systematiky a bude vše pohoda. Zapomeňte na to zlé posledních měsíců a nejlépe vám k tomu dopomůže právě spousta kvalitního alkoholu. Tak řádně slavte a zapíjejte minulost. Budoucnost bude o sto procent lepší.

Doporučení na silvestrovskou noc: Snažte se nepít alkohol, který neznáte a nemáte jej otestovaný. To by pak mohlo dopadnout hůř, než si myslíte.

Kozoroh 22.12. – 20.1.

Na silvestrovské oslavy se už docela těšíte a máte i konkrétní představu, jak by měly proběhnout. Nenechte se nikým ukecat na něco, co opravdu dělat nechcete. Stavět sněhuláky může být fajn, ale z toho bahna to není zrovna romantika. Příští rok budete víc pod tlakem, ale vše berte s nadhledem a zbytečně se nehádejte. Tím si stejně nepomůžete a jen tak odradíte ty, kteří vám chtějí pomoci. A ač se to na první pohled nezdá, díky tomu vám stoupne sebevědomí. No a to co vás čeká v lásce, to vám může leckdo závidět.

Doporučení na silvestrovskou noc: Jako správní hostitelé a společníci se věnujte všem svým hostům. Zaprvé tím potěšíte své blízké a zadruhé vás to stejně baví.

Vodnář 21.1. – 20.2.

Někdo z přátel, nebo drahá polovička, vás neustále přemlouvá, abyste jeli s ním na chalupu, a vám se nějak nechce. Nenechte se přemlouvat. Sbalte si věci, do detailu se poptejte na průběh oslav, kdo tam bude, kdo s kým spí na pokoji, jak se tam dostanete a uvidíte, že se nakonec ještě budete těšit. Ve výsledku - vy si stejně nenecháte dobrou náladu nikým pokazit. Přivítejte Nový rok ve svém stylu. V roce 2014 byste si měli srovnat účty. Nejste žádná charita, takže se začněte řídit heslem něco za něco.

Doporučení na silvestrovskou noc: Než začnete degustovat ta kvanta alkoholu, pořádně se nadlábněte.

Ryby 21.2. – 20.3.

Drahé Rybky, konec roku byste měly slavit ve velkém a hlavně podle svého. Neustále se někomu podřizujete, tak dnes řekněte A dost! Bude po mém! Se stejnou vervou byste měly v roce 2014 přistupovat ke všemu, co vás potká. Letošní rok vás naučil, že nemá smysl strkat hlavu do písku a budete-li se držet naší rady, čeká vás úspěšný rok po všech stránkách.

Doporučení na silvestrovskou noc: Hlavně ji ve zdraví přežijte. Zbytečně neriskujte.

Text: Iveta Vavrušová

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější