Studentský horoskop: co vás učiní šťastnými

Studentský horoskop: co vás učiní šťastnými

Zajímá vás, co můžete čekat od následujících zářijových dní a co vás osobně, či vaše drahé polovičky dokáže udělat šťastnými? Náš zářijový speciál zná odpovědi na všechny tyto otázky.

Beran 21.3. – 20.4.

V nejbližších dnech se vám podaří urovnat si rodinné vztahy. I když toho třeba teď máte moc, tak buďte v klidu. Nemusíte hned jezdit domů. Bohatě postačí jen zvednout telefon a pár minut věnovat babičce nebo tatínkovi. Už dlouho jste s nimi nemluvili. Pokud se vám naskytne příležitost na víkend někam vyjet, rozhodně neváhejte. Po náročných „studijních“ dnech si budete muset odpočinout.

Co vás učiní šťastné: Ke spokojenosti potřebujete neustálé změny, postupy a úspěchy. Jděte si za svými cíly. Vaše ctižádostivost a touha po úspěších by neměla zůstat nevyslyšena. Schopností a odvahy k tomu máte dost. Nejste typ, co by čekal v koutě na zázrak. Tak jen se čiňte.

Býk 21.4. – 21.5.

V těchto dnech vám to bude docela skřípat v milostných vztazích. Najednou jako byste byli v úplně cizím světě, ve kterém nikdo nerozumí vám a vy zase těm druhým. Zkuste si pozornost získat jiným způsobem, než zrovna nevhodně zvolenými vtípky. Můžete si být jistí, že by je stejně nikdo nepochopil. Hrajte spíše na city. Vstřícnost a pochopení jsou strategie, které vám v těchto dnech mnoho ulehčí.

Co vás učiní šťastné: Toužíte po teple domova a zázemí. Když už si nemůžete postavit vlastní domeček s velkou zahradou, zútulněte si alespoň pokoj na kolejích. Ten teď bude na pár měsíců vaším hnízdečkem, tak si jej patřičně zabydlete.

Blíženci 22.5. – 21.6.

V následujících dnech budete velmi vnímaví a plní pochopení ke svému okolí. Využijte toho. Váš miláček si tím tak konečně přijde na své. Stejně si potřebujete dát svůj soukromý život do pořádku, takže trochu té harmonie ve vztahu neuškodí. Naplánujte si romantickou večeři a program jen pro vás dva a uvidíte, jaké to udělá divy. Nezadaní budou mít ideální podmínky pro to se s někým seznámit.

Co vás učiní šťastné: Vy a samota nejdete dohromady. Potřebujete ke svému šťastnému životu neustále nové a nové podněty, informace, zážitky a seznamování se s novými lidmi. Důležitá rada – vyhněte se stereotypu a budete naprosto spokojeni.

Rak 22.6. – 22.7.

Potřebujete se něčeho zbavit, prodat nebo darovat? Tyto dny budete mít perfektní podmínky na to rozhodit sítě. Uvidíte, že nebudete stíhat odpovídat. A dařit se vám také bude ve studijních činnostech. Semestr je sice na samém počátku, ale už na prvním semináři se můžete dobře zapsat. Stačí si jen dát pozor na své vystupování a hlavně nepřijít hned napoprvé pozdě.

Co vás učiní šťastné: Jste od přírody domácí typ. Přítomnost rodinných blízkých, teplo rodinného krbu a plná lednička. Jak málo stačí ke štěstí. Zakládáte si na dobrých vztazích se svými blízkými. Výhody konzumní společnosti hoďte za hlavu. Proč mít luxusní nábytek a v peněžence spoustu peněž, když nemáte koho pozvat na večeři a na posezení u skleničky vína. Přátelství – to vás činí šťastné.

Lev 23.7. – 22.8.

Neustálé změny počasí, déšť a zima se odrážejí na vaší náladě. V těchto dnech budete trošku více podráždění, než býváte běžně a různorodou škálou emocí budete překypovat. Měli byste je však držet na uzdě. I slova ubližují a vaše pusa bývá někdy rychlejší než mozek. Nastřádanou energii vložte třeba do sportu, koníčků, a nebo sexu.

Co vás učiní šťastné: Jste tak trochu kariéristé a v tom, co děláte, chcete být nejlepší. Na tom není nic špatného, když u toho nezapomínáte na svůj soukromý život. Vzpomeňte si na své koníčky a jděte si za svými cíly a tajnými přání. Uznání vašeho okolí vás pohladí po duši.

Panna 23.8. – 22.9.

Výřečnost vás teď bude doprovázet na každém kroku. Ačkoli nejste ze své přirozenosti zrovna nejlepšími řečníky, tak teď vám to půjde jedna radost. Kdo jste nezadaní, hurá do baru a mezi lidi a uvidíte, jak snadno se dá domluvit si rande. Svou výřečnost využijte i v případě, že na sobě cítíte křivdu od kantorů nebo svého zaměstnavatele. Ukažte co ve vás je a ozvěte se, když s něčím nesouhlasíte.

Co vás učiní šťastné: Jste nejšťastnější, když vaše pečlivost, pracovitost a systematičnost nese ovoce. Najděte pro tyto své schopnosti a dovednosti uplatnění, které vaše okolí patřičně ocení, a máte vlastně vyhráno. Chaos není nic pro vás. Vaše štěstí je uschováno v řádu.

Váhy 23.9. – 23.10.

Ještě vydržte těchto pár dní a budete mít konečně klid. Zkrátka září je pro vás teď hektické a náročné. Spoustu cestování, povinností a času na odpočinek minimum. Můžeme vás ale ujistit, že se vám vynaložená energie a odříkání vrátí patřičně zpět jak po stránce finanční, tak kariérní a studijní. Zkrátka zkušenosti jsou v dnešním světě to nejcennější, tak je sbírejte, kde jen můžete. Hvězdy nad vámi mají ochrannou ruku.

Co vás učiní šťastné: Všichni o vás ví, že to nejcennější pro vás, a co vás vlastně dělá šťastnými, jsou harmonické vztahy a to především ten partnerský. Navíc se rádi obklopujete hezkými a vkusnými věcmi. Váš byt či pokoj je většinou oáza relaxace a harmonie. Pečujte o své radosti a ony vás učiní ještě šťastnějšími.

Štír 24.10. – 22.11.

Půle září je pro vás ideální dobou na plnění si svých přání. Škola ještě pořádně nezačala, takže se můžete chvíli věnovat sami sobě. Celé léto jste měli tak nějak hektické a pár dní, které můžete věnovat je své maličkosti, vám prospějí.  A jestli ještě máte nějaké resty, které potřebují splnit, tak neváhejte. Budete mít konečně čisté svědomí, že nedlužíte nějakou práci nebo že jste ještě nevrátili knížky do knihovny.

Co vás učiní šťastné: Má-li váš život řád a smysl, jste v sedmém nebi a spokojeni. Je-li tomu ale naopak, jste bezradní, podráždění, nic vás nebaví a o nějakém šťastném životě si necháváte jen zdát. Jediná rada pro vás je poslouchat své srdce a dělat to, po čem touží. Zbytek už je jen a jen na vás.

Střelec 23.11. – 21.12.

Chcete-li změnit své profesní zaměření nebo zlepšit si pracovní podmínky, začněte jednat právě v těchto dnech. Hvězdy se postarají o to, že všichni vám rádi vyjdou vstříc, budete-li aspoň trošku diplomatičtí. Vlastně si to zasloužíte, ale musíte se umět správně a ve vhodnou chvíli ozvat. Nic nikomu nespadne do klína samo od sebe.

Co vás učiní šťastné: Někomu stačí mít úspěšnou kariéru. Vy však potřebujete víc. Potřebujete ve svém úspěchu vidět určitou nadhodnotu. Něco, co stejně úspěšní lidé oproti vám nemají. Jste velkými idealisty. Jste-li v něčem dobří tak, jak si sami představujete, jste vyrovnaní a spokojení.

Kozoroh 22.12. – 20.1.

Zkrátka stokrát nic umořilo osla. I když jste více méně tolerantní a často spoustu věcí pochopíte a i dokonce odpustíte, tak teď kalich vaší trpělivost přeteče. Jakoby se všichni blbouni začali stahovat jenom kolem vás Kozorohů. Hlavu vzhůru. Berte to tak, že se alespoň nebudete nudit a lidská tupost někdy může pobavit.

Co vás učiní šťastné: Kozorozi pro svůj úspěšný a spokojený život potřebují řád, morální pravidla, hodnoty, kterými se mohou řídit a která je, budou-li je dodržovat, poženou k úspěchu a uznání. Potřebují mít jistoty, které je udrží na nohou, ať už se jedná o jistoty partnerské, ekonomické či jistoty rodinného zázemí.

Vodnář 21.1. – 20.2.

Váš život se teď trošku zkomplikuje. Váš partner začíná být s vaším milostným vztahem nespokojený a vy nějak nevíte proč. Otevřeně si o tom promluvte a rozhodněte se, zda to zkusíte ještě slepit nebo půjdete v životě každý svou cestou. Po víkendu by se vše mělo uklidnit a vy se konečně dáte do pohody.

Co vás učiní šťastné: Pravidla, řád, povinnosti a stereotyp ve vás vyvolávají pocit zvířete v kleci. Ke svému štěstí potřebujete volnost, důvěru a svobodu jak v pohybu, tak v rozhodování. Máte své vlastní hodnoty a ideály. Dbejte na to, aby nebyly v příliš velkém rozporu s hodnotami společnosti a budete spokojení jak se svým jednáním, tak se svým životem.

Ryby 21.2. – 20.3.

Už se nemůžete dočkat, až začne semestr. Doma vám z toho už trošku hrabe a nutně potřebujete změnu. Začněte se připravovat na stěhování, zkontrolujte si, zda máte vše potřebné pro úspěšný start ve škole nakoupeno a pořízeno a ještě si užijte posledních pár dní volna. Hoďte starosti za hlavu a zkuste svůj volný čas věnovat přátelům a svým koníčkům.

Co vás učiní šťastné: Shon, rychlost a uspěchanost dnešního života vás možná chvilkami baví, ale dlouhodobě vás rozhodně neučiní šťastné. Pro vás je důležité mít se kam vracet a vědět, že v daném prostředí můžete být v klidu, uvolnění a především že jste v něm v bezpečí. Pocit bezpečí u vás jde ruku v ruce s láskyplným a vyrovnaným milostným vztahem.

Text: Iveta Vavrušová

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější