Studentský horoskop: Jaký bude váš konec srpna?

Studentský horoskop: Jaký bude váš konec srpna?

Jaký bude 35. týden tohoto roku? Přečtěte si svůj týdenní horoskop a seznamte se se svou budoucností, kterou může každý z nás ovlivnit. Stačí jen chtít a zvolit si cestu.

Beran 21.3.–20.4.

Život je jedno velké překvapení a hvězdy chtějí, abyste v těchto dnech jedno překvapení zažili. Pokud vám někdo slíbil dárek nebo nějakou pozornost, ukočírujte svou zvědavost a nepátrejte po jeho obsahu. Všetečnost zaženete prací, takže se soustřeďte na povinnosti a vše bude v pohodě.

Býk 21.4.–21.5.

Vaše peněženka dostane v těchto dnech pěkně zabrat. Touhám po nákupech a nových věcech budete jen stěží odolávat. Klidně si udělejte radost, ale nastavte si finanční strop, který nepřešvihnete. Myslete při nákupech pragmaticky. Věšák na klíče vám bude k ničemu, ale nové oblečení do společnosti bude fajn.

Blíženci 22.5.–21.6.

V těchto dnech vás čeká milostné vzplanutí a oživení vašeho milostného a sexuálního života. Pozitivní zprávy, že? Nejste-li ještě zadaní, nenechte svůj objev jen tak zapadnout do propadliště dějin. Byla by to osudová chyba. Máte spolu mnoho společného, tak toho patřičně využijte a budete na dlouho spokojeni.

Rak 22.6.–22.7.

Budete postaveni před problém, který chtě nechtě budete muset rozlousknout. Snažte se najít kompromis. Ono v životě nic není černobílé a někdy je potřeba menších ústupků, aby nakonec obě strany byly spokojeny. Zpětně zjistíte, že nic lepšího jste udělat nemohli.

Lev 23.7.–22.8.

Co do diplomatického umění sice Vahám nesaháte ani po kotníky, ale v těchto dnech překonáte sami sebe. Díky vaší prozíravosti zabráníte konfliktům či menším nedorozuměním a možná svým chování zachráníte i nějaký vztah. Všeho moc ale škodí, takže si dejte pozor, abyste svou intervenci nepřepískli. Mohli byste si pak své okolí poštvat proti sobě.

Panna 23.8.–22.9.

Takto jste se už dlouho nepobavili. Čekají vás dny, a především ty víkendové, během kterých si pořádně užijete. Taky bylo na čase se řádně vyvětrat a zajít mezi lidi. Vykašlete se na stereotypy a jednejte intuitivně. Život se nedá neustále plánovat. Bavte se a užívejte sil léta, mládí atd. dokud to jde.

Váhy 23.9.–23.10.

Konečně si role s miláčkem prohodíte. Doteď jste pečovali vy o něj, teď se bude věnovat on vám. Bude to krásný týden. Jistě, sem tam se objeví nějaká povinnost nebo práce, které se nevyhnete, ale i to se zvládne. Buďte vděčné za to, co máte a svůj dík patřičně svému drahouškovi projevte. Oživí to váš vztah.

Štír 24.10.–22.11.

V těchto dnech budete muset přistoupit na kompromisy. Někdo vám blízký udělá chybu, která se vás dotkne a bude na vás, jestli mu odpustíte a společně tu krizi zvládnete nebo se rozejdete ve zlém. Řádně své jednání rozvažte. Každý někdy děláme chyby a chybovat je lidské, odpouštět je božské.

Střelec 23.11.–21.12.

Nejen o Vánocích na vás čekají překvapení. Jedno z těch větších a zásadních na vás bafne v těchto dnech. A bude to překvapení i pro vaše okolí. Otázkou je, jestli to bude dobré nebo špatné překvápko. To už bohužel hvězdy neprozradily. Jisté jé, že budete mít na další týdny co řešit, protože tohle jen tak nezapadne do propadliště dějin.

Kozoroh 22.12.–20.1.

I když se budete snažit sebevíc, tak váš miláček ne a ne se na vás usmát. Dejte mu prostor a nechte jej si to vyřešit po svém. Nemá smyslu mu do toho kecat. Raději se zaměřte na své vlastní problémy. Měli byste jednat rychle. Jinak se vám všechno nahrne na víkend a zkazíte si tím volné dny, které jste původně chtěli trávit s rodinou nebo přáteli.

Vodnář 21.1.–20.2.

Už strašně dlouho si něco moc a moc přejete. Hvězdy se konečně rozhodly vám to splnit. Budete mít tendence se svým splněným snem všem chlubit a všude jej ukazovat, ale to zvýší pravděpodobnost, že to ztratíte nebo vám to bude odcizeno. Minimálně by to mohlo vzbudit závist ve vašich blízkých a to taky nechcete. Skromnost je někdy víc než míň.

Ryby 21.2.–20.3.

Boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Jestli jste v minulosti pocítili křivdu a přáli si odvetu, budiž vám to umožněno. Odplatu si sice vychutnáte, ale vaše okolí by se o tom nemělo dozvědět. Jsou záležitosti, do kterých nikomu dalšímu nic není. Sice jste v právu, ale zbytečně to rozpatlávat na veřejnosti by byla chyba.

Sestavila Iveta Vavrušová

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější