Studentský horoskop: Komu praskne nevěra a kdo si zapomene doklady?

Studentský horoskop: Komu praskne nevěra a kdo si zapomene doklady?

Tento týden některé z nás doběhne minulost, některé zase převeze budoucnost a změní jim život na dalších pár měsíců nebo snad i let. Neodmítejte to, co vám osud a hvězdy přináší. Naopak připravte se na to. Co čeká jednotlivá znamení se dočtete v našem Studentském horoskopu.

Beran 21.3.–20.4.

Poslední červencové dny budou pro vás ve znamení zábavy a především tance. Jen si užívejte, tancujte, flirtujte, ale moc to nepřehánějte s alkoholem a pozor na nedbalá zranění jako je podvrtnutý kotník a další. V těchto dnech se ve společnosti budete cítit jako ryba ve vodě. Jo a pojedete-li někam, raději si třikrát zkontrolujte doklady a peněženku. Hvězdy vás chtějí trošku poškádlit.

Býk 21.4.–21.5.

Jestli jste se v posledních dnech s někým z rodiny nebo z přátel rafli, budete mít tento týden ideální příležitost se konečně udobřit a neshody mezi vámi urovnat. Zkuste někdy uznat chybu. Taky byste si mohli konečně zase udělat čas na přátele, které jste docela dlouho neviděli a zanedbávali. Máte si toho tolik co říct.

Blíženci 22.5.–21.6.

Během minulého týdne jste někoho potkali a teď ho máte plnou hlavu a ne a ne ho z ní dostat. Že vy jste se zamilovali? Jestli to tak cítíte, je potřeba, abyste svůj objev našli, zkontaktovali nebo čistě náhodou ho potkali a domluvili si rande. Jinak se bude trápit a trápit a k ničemu to nebude. Podle hvězd by to měl být váš nový nejlepší přítel či dokonce milostný partner.

Rak 22.6.–22.7.

Jestli jste si v minulých týdnech potajnu s někým ulítli, tak si v těchto dnech dejte pořádný pozor, aby to neprasklo a váš miláček vás neposlal k šípkům. Je to kruté, ale to jste si měli rozmyslet dřív, než jste zahýbali. Ale i pozitivní události vám hvězdy naplánovaly. Někdo z vašeho blízkého okolí (rodiny či přátel) přijde s radostnou zprávou. Že by další šklebák na cestě?

Lev 23.7.–22.8.

Měli byste se tento týden šetřit. Hrozí vám přetažení a vyčerpání organismu. Nemůžete pořád fungovat naplno. Dopřejte si odpočinek. Klidně aktivní pokud nedokážete hodinu ležet před televizí a nic nedělat. I rodina vám dá najevo, že se jí moc nevěnujete, tak to napravte. Naplánujte na víkend výlet.

Panna 23.8.–22.9.

To vedro už vás řádně ubíjelo. Konečně se počasí trochu umoudřilo a vy si budete moci odpočinout. Nezapomínejte na pitný režim. Jestli vám čistá voda nechutná, klidně si dejte nealkoholické drinky. I ty přece obsahují spoustu vody. Hlavně se v těchto dnech nepřetěžujte a co jde, odložte na příští týden. Svět se jednou bez vaší pracovitosti nezblázní.

Váhy 23.9.–23.10.

V posledních dnech vám pracovní elán nějak chyběl. Tento týden je vše ale naprosto jinak. Tolik práce, co uděláte a chcete ještě stihnout za tento týden, jste neudělali snad za poslední měsíc. Jen tak dál. Nezapomeňte ale u toho i relaxovat a najít si nějakou tu chvíli na sebe a hlavně na svého miláčka. Trochu jste ho poslední dny zanedbávaly.

Štír 24.10.–22.11.

Tyto dny jsou dozvuky těch předcházejících a v těch se vám docela dařilo. Když se budete soustředit a dáte si na své práci (ať už budete dělat cokoli) záležet, tak v duchu úspěchů se ponese i tento týden. Teplotní výkyvy vám mohou způsobit menší nachlazení, ale to hravě zvládnete, když si dáte pár hodin spánku navíc a k tomu nějakou tu ovocnou vitamínovou bombu.

Střelec 23.11.–21.12.

Měli byste se zamyslet nad svým jídelníčkem. Poslední dobou jste to měli samou grilovačku a popíječku a ono všeho moc škodí. Naordinujte si tento týden odlehčovací jídelníček. I zeleninka je dobrá a hlavně dodržujte pitný režim (nealko). Taky by to chtělo nějaký ten pohyb. Konečně se ochladilo, tak si běžte vyplavit trochu těch endorfinů. Jen a jen vám to prospěje.

Kozoroh 22.12.–20.1.

I na sklonku července se vám bude dařit. Nějak jste se hvězdám zalíbili, a proto v těchto dnech stojí při vás. Nic ale není napořád. Proto nespoléhejte jen na osud a hvězdy, ale hlavně na sebe, tak jak jste doposud byli zvyklí. Jednejte podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a vše půjde podle vašich představ. Zkrátka osud přeje připraveným.

Vodnář 21.1.–20.2.

Buďte na sebe opatrní. Hrozí vám totiž úraz a obecně je teď váš organizmus náchylnější na nemoci a neduhy. Zkuste se pořádně prospat. Místo na koupaliště si raději zajděte na masáž a do wellness. Ta vedra už nějak přestáváte zvládat, ale nebojte. Počasí se má zase umoudřit a vám tato změna zase dodá energii, což se odrazí ve vaší dobré náladě a to nejvíce ocení vaše rodina.

Ryby 21.2.–20.3.

Měly byste se drahé Rybky řídit tím, co vám říká vaše tělo a hlavně mysl, tedy primárně byste měly odpočívat. Léto je sice plné dovolených a volných dní, ale i to někdy vyčerpává. Řiďte se heslem – práci zdar a rukám klid. Do žádných velkých akcí se raději nepouštějte. Ono to ještě chvilku počká. A čeká vás velmi zábavný víkend, tak si jej pořádně užijte.

Text: Iveta Vavrušová

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější