Studentský horoskop: týden ve znamení úspěchu

Studentský horoskop: týden ve znamení úspěchu

Některá znamení zvěrokruhu čekají úspěchy na poli lásky a erotiky, jiná zase při studiu a v zaměstnání. V nadcházejícím týdnu budou hvězdy více než přívětivé. Seznamte se se svou budoucností.

Beran 21. 3. – 20. 4.

Že se vám v posledních dnech pár věcí nepodařilo nebo jste dokonce některou zkoušku pořádně zvorali? Hlavu vzhůru. Podle hvězd by se vám mělo v následujících dnech dařit a to především ve studiu, popř. v zaměstnání. To díky konstelaci planet a pozici planety Mars, což bude mít za následek vaši odvahu, rozhodnost a vytrvalost. Chce to jenom chtít, a když se chce, tak jde téměř vše. Takže chtějte a následně se vyhřívejte na výsluní úspěchů.

Býk 21. 4. – 21. 5.

Pokud máte nějaké resty na studijním nebo potřebujete v nejbližší době dokončit diplomku, abyste mohli na podzim k obhajobě, tak tento týden je na to nejvhodnější doba. Zkrátka nic nejde odkládat do nekonečna, tak si všechno oběhejte a vyřešte, ať máte konec týdne volný, hlavu čistou, povinnosti splněné a můžete si v klidu užívat pár dní volna. Sportovně se vyblbněte, vyrazte na rande a završte jej vášnivým sexem. Nebo si najděte jakoukoli jinou činnost, ale pořád myslete sami na sebe a na své pohodlí.

Blíženci 22. 5. – 21. 6.

Kam se na vás hrabe Platón se svým řečnictvím. V půli týdne vám pusa pojede jako japonský šinkanzen. A té správně mířené rychlopalbě slov a argumentům zkrátka nebude mít šanci se nikdo ubránit. Ideální doba nejen na dodělání posledních zkoušek, ale i třeba na to vyrazit někoho sbalit. Žádný váš objev totiž neodolá vašemu šarmu, lichotkám. Nezapomeňte ale na to, že komunikace by měla být vždy oboustranná. S trpělivostí si vyslechněte, co trápí vašeho drahouška nebo maminčiny historky z nakupování. Blízké potěší, že o ně máte zájem.

Rak 22. 6. – 22. 7.

Za poslední dny se vám strachem z toho, že vás drahá polovička podvádí, pěkně stáhla prdelka. Tento týden se konečně vše vyjasní a vy se ujistíte, že vás miláček nepodvádí, ale naopak je vám věrný až za hrob. Udělá pro vás první poslední a stejně tak byste se měli začít chovat vy k němu. A i když nemáte partnera či partnerku, měli byste přehodnotit chování ke svým blízkým. Vždyť přece bez rodiny si nedokážete představit život, tak byste se podle toho měli také začít chovat.

Lev 23. 7. – 22. 8.

Váš milostný život v poslední době díky všem těm povinnostem pořádně skomírá. Už si ani sami nevzpomínáte, kdy jste si naposledy pořádně užili a zařádili. Ale blýská se na lepší časy. Začátkem týdne by se vám konečně mělo podařit ulovit svůj vytoužený objev a v druhé půli si s ním užijete řádnou romantiku a sexuální orgie. Nezapomínejte ale při tom na své bezpečí, takže se vyzbrojte kondomy. Kdo je připraven, není zaskočen. Hvězdy bohužel nic jiného zásadního neprozradily, takže týden jinak asi prožijete v poklidu.

Panna 23. 8. – 22. 9.

Všechno jednoho dne skončí a někdy je načase vyjít změnám a novým zítřkům vstříc. V posledních dnech se stalo tolik událostí, které vám natolik změnily život, že je potřeba, abyste svou situaci, možnosti a budoucnost totálně přehodnotili. Měli byste si udělat pořádek jak sami v sobě, tak uklidit si v bytě, vymalovat pokoj, koupit si něco nového na sebe a uvědomit si, čeho vlastně v budoucnu chcete dosáhnout. Uvidíte, že když se budete počátkem týdne věnovat sami sobě, koncem týdne už budete mít čas na přátele a budete si konečně užívat volna.

Váhy 23. 9. – 23. 10.

Konečně vám, drahé Váhy, vaše práce ponese vytoužené ovoce. Hlavně ve škole a v práci budete sklízet řádnou úrodu úspěchů. Je zvláštní, že si vždycky projdete údolím stínů a hanby, přičemž ani nehlesnete, ale o to větší úspěch potom slavíte. V půli týdne si konečně uvědomíte, že nemá smysl se stresovat každou prkotinou, ale je třeba se z chyb poučit a jít prostě dál. A kdyby náhodou vykouklo sluníčko a přestalo na chvíli pršet, zajděte si konečně zaběhat. Nemá smysl ten pohyb pořád odkládat. Měli byste začít pracovat na své postavě. Léto je tu co by dup.

Štír 24. 10. – 22. 11.

Koncem týdne čekejte pořádné překvápko. Dlouho jste se s někým vám blízkým neviděli a podle hvězd byste se měli konečně po dlouhých letech setkat. Nejen, že to bude nečekané setkání, ale pro vás velmi příjemné a obohacující. Dozvíte se spoustu informací, které vám na dlouho zamotají hlavu. Chce to ale klid. Užijte si fajn večer, posezení u skleničky, zavzpomínejte na staré dobré časy a další věci moc neřešte.

Střelec 23. 11. – 21. 12.

V nadcházejících dnech budete s hlavou v oblacích, plní vizí a tužeb, ale měli byste se držet nohama spíše při zemi. Hvězdy vás nechtějí brzdit v rozletu, ale trošku se o vás bojí. V druhé půli týdne totiž hrozí, že byste si mohli díky svému volnomyšlenkářství a touze po inovacích, nabít nos. Pozitivní je, že co v první půli začnete realizovat, to se vám bude dařit úspěšně dotáhnout do konce. O víkendu se raději už do žádných vážných akcí nepouštějte. Spíš si zalezte do peřin a pořádně se prospěte. Pracovní týden pro vás bude velmi náročný.

Kozoroh 22. 12. – 20. 1.

Neházejte ještě flintu do žita. V posledních dnech jste sice už byli přesvědčení, že vztah, který jste doposud měli, asi brzo vezme za své, ale opak je pravdou. Po neděli povstane jako fénix z popela. Dobrá zpráva, že ano? Dost vás to totiž trápilo, ale společnou budoucnost máte krásnou a jasnou jako ranní letní oblohu. Samé sluníčko a nikde ani mráček. O důvod navíc přestat na chvíli myslet na práci a začít se věnovat zábavě a povyražení. Sluníčko sice nebude přát výletům do přírody, ale jistě najdete super výstavy nebo příjemnou restauraci, kde si polechtáte chuťové buňky v doprovodu svého miláčka.

Vodnář 21. 1. – 20. 2.

V příštím týdnu cokoli budete dělat, kamkoli půjdete, na cokoli se podíváte, to bude naplňovat vaši studnici nápadů. Doslova budete novými myšlenkami překypovat. Nejvíce kreativní budete na poli lásky a erotiky. Což je jen a jen dobře. V půli týdne díky tomu oživíte a řádně okořeníte svůj milostný život, což oceníte nejen vy sami, ale především váš partner. Koncem týdne se utvrdíte v tom, že vášeň a zápal pro život ve vás ještě stále je. Uspořádejte o víkendu nějakou šílenou párty, nevšední výlet nebo se svým miláčkem vyzkoušejte nové milostné techniky. Nebudete toho litovat.

Ryby 21. 2. – 20. 3.

Život není pořád jenom samá škola, práce, povinnosti, shon a úkoly. Je to mnohem víc. Měli byste si udělat čas sami na sebe, na nové zážitky, vyrazit na výlet, klidně i s miláčkem. Tomu už taky nevěnujete tak jak dříve. A pokud drahou polovičku stále nemáte, tak nevadí. Není kam spěchat. Když nebudete pořád jenom sedět doma u počítače nebo ležet ve skriptech, tak ona si vás ta pravá Láska jistě najde. A vypadá to, že možná už tento týden ;)

Sestavila Iveta Vavrušová

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější