Studentský horoskop: vztahy podle počasí

Studentský horoskop: vztahy podle počasí

Něco je nám předem souzeno, něco naopak záleží jen a jen na nás. Jaký bude další červencový týden a čeho bychom se měli vyvarovat? Hvězdy jsou vrtkavé a rády nám život zpestřují všemožnými zážitky a překvapeními. 

Beran 21.3.–20.4.

Počátek týdne bude poněkud krušný. Hlavně proto, že si se svým miláčkem nebudete moc dobře rozumět a často mezi vámi bude docházet k nesmyslným rozepřím. Vždy si pořádně uvědomte sílu svých slov. Ač se pořád milujete, tak i jedna špatně vyřčená věta může zapříčinit rozchod. Na konec týdne si neplánujte žádné důležité schůzky. Pokud by se uskutečnily, nic dobrého z nich nevzejde. Snažte se myslet a působit poztivně. Spoustu věcí vám to vyřeší.

Býk 21.4.–21.5.

Vaši rodinu čekají pozitivní zprávy a události. Možná starší brácha přijde s tím, že se chce ženit nebo babička oznámí, že všem platí dovolenou u moře. Těžko říct. Jisto jistě vás to všechny opět sblíží. A i vás osobně někdo bude chtít potěšit darem či překvapením. Příjemný rozjezd týdne vám trochu pokazí nechuť do práce. Holt tu brigádu nebo pomoc s úklidem na chalupě budete muset nějak překonat. Myslete na to, že konec týdne se rychle blíží a zase si budete moci oddechnout a pobavit se.

Blíženci 22.5.–21.6.

Každé rozhodnutí, které v těchto dnech uděláte, vám zásadně ovlivní další týdny až měsíce života. Proto si dejte načas s definitivním názorem či rozhodnutím. Především ve vztahu buďte opatrní. Váš protějšek si může vaše jednání špatně vyložit a problém je na světě. Sami sebe nepovažujete za žárlivce, ale výjimečně budete žárlit snad i na vzduch. Jestli se při tom nachytáte, zastavte se, nadechněte se a uvědomte si, že není potřeba dělat z komára velblouda. Neničte si prázdniny zbytečnými půtkami.

Rak 22. 6. – 22. 7.

V první půli týdne vás čeká velmi obohacující událost. Možná vám to už nějakou dobu ve vztahu neklape a teď se naskytne příležitost vše obrátit k lepšímu. Vzpomeňte si, jak jste spolu dříve flirtovali a koketovali a jak to mezi vámi jiskřilo. Když se trochu hecnete, tak oživíte to krásné, co jste spolu ještě donedávna sdíleli. Setkání, která vám přinese konec týdne, vám mohou zajistit další přivýdělek nebo minimálně alespoň kontakty na zajímavé a schopné lidi.

Lev 23.7.–22.8.

Jestli vás v těchto dnech bude něco trápit, ujistěte se, že vaše trápení je opodstatněné. Není totiž všechno zlato co se třpytí a stejně tak nemusí být všechno takové tragédie, jak se na první pohled může zdát. Taky byste si měli konečně udělat čas na rodinu. Ideální dobou na rodinné mecheche je půle týdne.  Tyto dny budou velmi příjemné a poklidné. Druhou část týdne strávíte v kruhu přátel a blízkých a budete si užívat letní pohody. Hoďte prozatím všechny starosti za hlavu.

Panna 23.8.–22.9.

Neseďte pořád jak pecky doma. V těchto dnech za vámi někdo přijde s nabídkou super výletu, tak dlouho neváhejte a vyrazte za zážitky a zábavou. Jinak z toho léta opravdu nic mít nebudete. A jestli si říkáte, kde na to výletování vezmete peníze, tak se bát nemusíte. Podle hvězd byste si měly finančně polepšit. Možná vám rodiče zvýší kapesné, babička vám dá na přilepšenou nebo vám v práci dají prémie. Zkrátka na útratu bude mít a navíc byste mohly konečně potkat někoho, do koho se zakoukáte.

Váhy 23.9.–23.10.

V těchto dnech budete pozvány na romantický výlet. Neváhejte ani chviličku a vyjeďte si. Koncem týdne už se budete cítit docela unavené. Až bude to nejhorší za váma, dopřejte si pořádného spánku. Klidně prospěte půl soboty. Po celém týdnu povinností a shonu si to zasloužíte a v sobotu večer zase budete mít dost energie na to, abyste mohly pařit. A budete se muset konečně rozhodnou, kterým směrem se ve svém životě vydáte. Pořád to odkládat nemůžete.

Štír 24.10.–22.11.

V první části týdne dostanete nabídku, která se neodmítá. Konečně vás osloví váš vysněný objev a rande bude na světě. Tak se řádně vymydlete, skočte ke kadeřníkovi a třeba i nějaký ten nový hadřík kupte. Dejte si na přípravách záležet. Pokud svůj objev ulovíte, bude vám jej kde kdo závidět. Na víkend si naplánujte nějaký pořádný výlet nebo tůru. Fyzicky se utaháte, nakrmíte svého kulturního ducha a příjemně strávíte čas s kamarády nebo se svým novým objevem.

Střelec 23. 11. – 21. 12.

Tento týden bude u vás doma nějak dusno. Nu co? Pokud mezi sebou nezvládáte řešit problémy v klidu, je na čase je neřešit vůbec. Odjeďte na pár dní někam na chalupu, nechte si vše projít hlavou, uklidněte nervy a pak po příjezdu domů uvidíte, jak se vše urovná. Chce to jen pevné nervy a ty vám dost často chybí. Od přírody totiž nejste zrovna nejtrpělivějšími bytostmi. Holt budete muset na sobě zapracovat. Jinak vás čeká dost krušný týden. Podaří-li se vám držet své emoce na uzdě, budete mít hezký klidný víkend v kruhu rodinném a večer pak mezi přáteli.

Kozoroh 22.12.–20.1.

Počátkem týdne čekejte noviny týkající se někoho z vaší rodiny. Budete mile překvapeni. I váš miláček si na vás konečně udělá čas a bude si vás hýčkat. Nechte se pro jednou, ač na to nejste příliš zvyklí, obskakovat a opečovávat. I vašemu účtu se dostane pozornosti. Přijdou vám nějaké penízky navíc, tak si řádně rozmyslete, jak s nimi naložíte. Volné chvíle využijte konečně k těm činnostem, které si už nějakou dobu plánujete. Vyjeďte si na kole do přírody, podívejte se na oblíbený film, věnujte se svým koníčkům.

Vodnář 21.1.–20.2.

Tento týden bude trošku komplikovanější oproti těm předešlým. To hlavně proto, že si se svým okolím nebudete příliš rozumět a ještě k tomu nebudete vědět, do čeho se vrhnout jako první. Spousta úkolů a povinností před vámi a času pořád málo. Ale nepropadejte panice. Žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří, takže si dopřejte čas na přípravy a nakonec proběhne vše v relativním poklidu. O víkendu si zase budete moci oddychnout.

Ryby 21.2.–20.3.

Během týdne se budete muset připravit na schůzku, ze které zprvu budete na rozpacích a moc se vám na ni nebude chtít, ale nebojte, nakonec všechno dopředu dopadne. Hvězdy vám budou fandit i v oblasti financí a úředních povinností. Takže hurá do banky změnit si podmínky vedení účtu nebo do pojišťovny vyřídit si před odjezdem na dovču cestovní pojištění. O víkendu zažijete milostné vzplanutí. Jen pozor na růžové brýle.

Text: Iveta Vavrušová

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější